Select Page

Nya Snippasmycket.se – Äntligen här!

Mar 1, 2016

8 Mars, Internationella kvinnodagen och SnippaSmycket fyller 5 år. När jag 2011 började tillverkningen av smyckena kunde jag aldrig föreställa mig att SnippaSmycket 5 år senare skulle ha bidragit med hela 246.000 kr till Kvinna till Kvinna. Det är helt fantastiskt!
Jag tycker inte en kan tacka tillräckligt så jag vill nu igen säga tack till er alla som köpt smycken, hjälpt SnippaSmycket att på olika vis sprida ordet och att ni fortsätter er härliga support. Kärlek till er!

Som ni ser så har snippasmycket.se på självaste födelsedagen fått ett rejält lyft och människan bakom detta verk är min vän Thijs Keesenberg. Jag vill ge det största tacket och den fetaste elogen till honom som under lång tid jobbat med sajten. På nya webben presenterar några riktigt tunga människor vårt smycksutbud och framöver kommer nyheter etc. även presenteras via webben.
Återigen ett stort tack till fotograf Madeleine Martinsson för fantastiska bilder.

<3

Caroline Nordlund